Deltina zadužbina, prva posleratna

Prva zadužbina Delta fondacije, Centar za smeštaj i boravak osoba sa invaliditetom na Bežanijskoj kosi u Beogradu biće gotova u maju 2012. godine.

Izvor: Tanjug

Utorak, 27.12.2011.

11:27

Default images

Ovo će biti prva zadužbina u Srbiji posle Drugog svetskog rata, tvrdi potpredsednica Delta Holdinga za korporativne komunikacije Jelena Krstović.

Centar će moći da prihvati više od 80 korisnika, kojima će ponuditi dnevno zbrinjavanje i ishranu, ali i prevetnivnu zdravstvenu zaštitu, obrazovanje, terapiju, razvoj kreativnih sposobnosti i socijalizacije. "Nedavno smo i formalno osnovali novu Srpsku privrednu fondaciju u čiji će budžet Delta uplatiti 10 procenata ostvarenog profita kompanije iz 2012. godine" , podsetila je Krstović.

Ona je objasnila da ta fondacija neće biti pod okriljem Delte, već će je voditi nezavisno telo sačinjeno od uglednih pojedinaca iz javnosti, kulturnog i naučnog života Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: