Mlad, a upravlja sa dve mlrd. evra

Nikola Pandrc (26) radi kao zamenik direktora Sektora za javne nabavke u RZZO, instituciji čiji je godišnji budžet veći od dve milijarde evra.

Izvor: 24. sata

Ponedeljak, 18.07.2011.

13:17

Default images

U Republičkom zavodu za zdravstveno osiguranje (RZZO) je počeo da radi čim je diplomirao, sa 23 godine, a posle samo godinu i po dana napredovao je do mesta načelnika Odeljenja za sprovođenje javnih nabavki.

"Veliki je izazov raditi u instituciji kakva je RZZO. Radeći na najsloženijim poslovima kao zamenik direktora Sektora za javne nabavke susrećem se sa brojnim problemima koje timski rešavamo. Velika je odgovornost na meni, pogotovu što sam mlad rukovodilac u sektoru u kom se sprovode javne nabavke velikih vrednosti, kako bi se zdravstvenim ustanovama omogućilo redovno snabdevanje lekovima i medicinskim sredstvima"; priča Nikola.
Kaže i da njegova mladost ne predstavlja problem pri komunikaciji sa starijim i iskusnijim kolegama, već da njihovo dugogodišnje iskustvo i energija koju nose mladi ljudi poput njega predstavljaju odličan spoj za postizanje vrhunskih rezultata.

Nikola je tokom protekle tri godine stekao značajno iskustvo kako u oblasti javnih nabavki tako i u oblasti finansija i zdravstvenog osiguranja, a prema sopstvenom priznanju, dobio je na čvrstini, znanju, ali i iskustvu u rukovođenju. U svom radu imao je priliku da sarađuje sa Evropskom komisijom.

"Dobio sam priliku da pokažem šta znam i umem. To želim svim mladim ljudima jer sve prepreke koje nas očekuju na putu ka Evropskoj uniji moraće da iznesu na svojim plećima mladi, energični i obrazovani ljudi"; poručio je Nikola.

Uporedo sa ovako odgovornim poslom Nikola privodi kraju doktorske studije na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, gde je završio osnovne i master studije iz oblasti ekonomije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

173 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: