Jatom za 19, Lufthanzom za 16 evra

Aviokompanija "Jat ervejz" je najavila da će od 19. decembra prodavati karte po ceni već od 19 evra po pravcu iz Beograda ka šengenskim destinacijama.

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.11.2009.

13:47

Default images

Prodaja karata sa tom cenom planirana je u pravcima iz Beograda ka Amsterdamu, Atini, Berlinu, Briselu, Kopenhagenu, Diseldorfu, Frankfurtu, Ljubljani, Milanu, Parizu, Rimu, Solunu, Stokholmu, Štutgartu, Trstu, Beču i Cirihu.

Karte će se prodavati od 1. decembra do 12. januara putem sajta www.jat.com, pozivom na besplatni telefon 0-800-111-528, kao i u svim poslovnicama nacionalnog avioprevoznika u Srbiji i svetu.

Karte po promotivnim cenama, u koje nisu uključene takse i dodatne naplate, važiće za putovanja od 19. decembra, za kada je najavljeno ukidanje šengenskih viza, do 12. januara i prodavaće se dok se ne popune sva mesta u avionu.

Iz Jata najavljuju da će u narednom periodu, u sklopu mera kojima se sistemski podiže kvalitet usluge, za putnike nacionalnog aviprevoznika biti obezbedjene i mnoge druge pogodnosti.

Među tim pogodnostima, koje su na raspolaganju putnicima već duže vreme, jeste i program „Let više”, koji podrazumeva da svako ko u toku jedne godine avionima nacionalnog avioprevoznika obavi pet povratnih ili 10 putovanja u jednom smeru, dobija jednu besplatnu povratnu kartu sa pravom rezervacije, navodi se u saopštenju.

Lufthanza nudi letove i za 16 evra

Nemački avioprevoznik Lufthanza u programu "Veliki izlet u Evropu sa Lufthanzom" nudi povratne karte ka više evropskih destinacija po ceni od 16 evra naviše. Ova atraktivna ponuda, kako se navodi u saopštenju, uključuje 25 najpopularnijih Lufthanzinih destinacija, koje će od 1. decembra biti dostupne po posebnim cenama. U cenu, napominje se u saopštenju, nisu uključene takse, ni naknada za izdavanje karata.

Putnici koji žele da posete večni grad, Rim, mogu to uraditi za samo 16 evra ili mogu stići do Minhena za 21 evro. Svi oni koji nisu ljubitelji zime mogu se odlučiti za sunčanu Barselonu za 24 evra. Putovanje u Kopenhagen košta 35 evra, a u Amsterdam 58 evra.

Lufthanzina karta do Ciriha sada košta 28 evra. Venecija i Firenca se mogu videti za 16 evra, a Milano za 17 evra. Šoping u Parizu moguć je za 60 evra, a putovanje do glavnog grada Velike Britanije košta 51 evro.

Osim toga, kako je izjavio Marek Kuhta, generalni direktor Lufthanze za Srbiju, Makedoniju i Crnu Goru, nemačka kompanija je odučila i da koristi veće avione i poveća kapacitete na letovima za Nemačku za 10 odsto u decembru i za 20 odsto u januaru i februaru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

104 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: