Telekom Srbija uvodi IPTV

Telekom Srbija je saopštio da na tržište uvodi IPTV, digitalnu televiziju, koja se emituje putem Interneta i pruža mogućnost uređivanja sopstvenog programa.

Izvor: B92

Utorak, 14.10.2008.

16:57

Default images

Nova usluga, pod nazivom "Open IPTV", pružiće korisnicima Telekoma Srbija mogućnost uređivanja sopstvenog programa i odabir niza korisnih dodatnih usluga.

IPTV, kao medij budućnosti, predstavlja digitalnu televiziju koja se emituje putem Interneta i, za razliku od postojećih oblika distribucije televizije, kao novinu uvodi široku interaktivnost i visoku personalizaciju televizijskih sadržaja.

Potpuni uvid u programske šeme, mogućnost naprednog pretraživanja programa, detaljne informacije o programu, koji se trenutno gleda, kreiranje liste omiljenih kanala, elektronska videoteka - samo su neke od naprednih mogućnosti koje će po prvi put biti dostupne gledaocima u Srbiji.

U nastojanju da novu uslugu što više približi korisnicima, Telekom Srbija će u promotivnom periodu određenom broju svojih ADSL internet korisnika ponuditi na mesec dana probu "Open IPTV", kako bi se uverili u prednosti te televizije budućnosti.

Korisnici koji se prijave od 15. oktobra do 30. novembra, dobijaju "Set top Boks" i sve "Open IPTV" pakete - Osnovni, HBO, Za odrasle i Fun. Korisnici koji se opredele za IPTV dobijaju mogućnost da po prvi put televiziju prilagode sebi i to do najsitnijih detelja, lako i jednostavno putem interaktivnog vodiča kroz TV program i dodatne usluge.

Ta dodatna usluga posebno je pogodna za roditelje koji žele da deci ograniče pristup kanalima sa neprikladnim sadržajem, čak i gledanje televizije u određenim vremenskim intervalima.

Zahtev za uvođenje usluge "Open IPTV" može se podneti u svim korisničkim servisima "Telekom Centra", na sajtu www.telekomcentar.com, kao i pozivanjem Kontakt centra na 9813 ili 064/789.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: