CG: Komercijalna uspešno poslovala

Komercijalna banka AD Budva uspešno je poslovala i proširila mrežu i obim poslovanja tokom 2007. godine.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 31.12.2007.

10:25

Default images

Generalna direktorka te banke Milijana Gregović kaže da je banka povećala broj depodenata, kao i broj izvršenih transakcija, a ukupan broj klijenata je 38 hiljada.

"Ostvareni rezultati su bolji od zacrtanih, a ostvarena dobit je za 50 odsto veća nego prošle godine", kazala je Gregović dodavši da štednja građana Crne Gore u toj banci iznosi oko 30 miliona evra.

Gregović je najavila da će banka u 2008. godini klijentima ponuditi nove proizvode. "Ponudićemo poslove lizinga, trgovanja hartijama od vrednosti i kreditiranje velikih projekata klijenata”, kaže ona.

Biće uveden status VIP klijenata sa odgovarajućom ponudom, kao i kreditiranje infrastrukturnih projekata lokalne samouprave, dodala je Gregović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: