Vučićević gradi na Srebrnom jezeru

Srpski privrednik i osnivač Grand kafe Slobodan Vučićević najavio je da će izgraditi najmanje tri hotela na Srebrnom jezeru.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 23.07.2007.

09:05

Default images

Vučićević je izjavio da je u toku izrada projekta za hotel na Srebrnom jezeru, u koji će investirati 20 miliona evra.

"Planirano je da hotel na Srebrnom jezeru, u blizini Velikog Gradišta, bude završen za dve godine", kazao je on.

Prema njegovim rečima, hotel će imati 150 soba i biće rađen po ugledu na nemačke hotele.

Vučićević, koji je i predsednik Uprave slovenačke Droge Kolinske, najavio je da će u narednih sedam godina na Srebrnom jezeru izgraditi najmanje tri hotela i dodao da je u toku i izrada projekata za razvoj sporta i kongresnog turizma na tom jezeru.

"Ukupna vrednost turističkog kompleksa na Srebrnom jezeru je 50 miliona evra i to će biti jedan od najvećih projekata u turizmu u Srbiji", kazao je Vučićević.

On je ranije istakao da "iako ovaj lokalitet nije bio na listi prioriteta u strategiji razvoja turizma u Srbiji, posebno ohrabruje potez Ministarstva trgovine, turizma i usluga, koje je odobrilo 1,3 miliona evra za sanaciju jezera pokazavši da ima sluha za projekte u kojima su i investitor i lokalna zajednica pokazali volju i rešenost da ih dovedu do kraja".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: