Telenor prepolovio cene pripejda

Kompanija Telenor je uvela u ponudu tri nova pripejd paketa, sa cenama razgovora i poruka nižim i do 55 odsto od dosadašnjih.

Izvor: Beta

Četvrtak, 07.06.2007.

13:44

Default images

Kupovinom jednog od tri nova paketa "priča", "poruka" ili "posle 4" korisnici za 200 dinara dobijaju nov broj i kredit od 200 dinara.

U pripejd paketu "priča" cena razgovora u okviru Telenorove mreže košta 2,9 dinara po minutu, u okviru nacionalne mreže 6,5 dinara, SMS poruka košta 2,9 dinara, a razgovori se tarifiraju po sekundi.

Kupovinom paketa "poruke", prema rečima marketing menadžera Nenada Antića, korisnici će moći da razmenjuju poruke po ceni od jednog dinara, dok minut telefoniranja košta 7,5 dinara, uz tarifiranje po minutu.

Za korisnike koji najčešće mobilni telefon koriste posle podne Telernor je pripremio paket "posle 4", u kojem cena razgovora od 16.00 do 8.00 košta 2,9 dinara po minutu, a van tog intervala 9,9 dinara. Dosadašnji korisnici pripejd usluga Telenora na nove tarife mogu preći besplatno, pozivanjem korisničkog broja ili odlaskom u prodavnice.

Izvršni direktor korporativnih komunikacija Telenora Sandra Štajner je navela da je od avgusta broj korisnika tog mobilnog operatera u Srbiji  povećan na 2,6 miliona,  a samo u protekla tri meseca uvećan je za oko 172 hiljade. Ona je u ime Telenora pozdravila početak rada trećeg operatora u Srbiji VIP Mobajl, izražavajući uverenje da će konkurentno nadmetanje doprineti kvalitetu i raznovrsnosti usluga, od čega će svi korisnici imati veliku korist.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: