Grand Kafa dobila najviše priznanja

Najviše priznanja 74. Novosadskog poljoprivrednog sajma u kategoriji toplih napitaka osvojili su napici “Grand kafe”.

Izvor: B92

Utorak, 01.05.2007.

10:17

Default images

Novi brend kompanije "Grand Kafa", “Grand Pleasure” (GP), osvojio je šest Velikih zlatnih medalja i sedam Zlatnih medalja na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

“Veliko nam je zadovoljstvo što su proizvodi Grand Pleasure osvojili najviše nagrade ove eminentne međunarodne manifestacije posle samo nekoliko meseci postojanja“, izjavio je Goran Radovanović, direktor strateškog razvoja "Grand Kafe".

"Grand Kafa" je krajem prošle godine lansirala novu liniju toplih instant napitaka pod nazivom "Grand Pleasure" - Instant, Capućino, 3 u 1 i 2 u 1 i osam vrsta GP čajeva.  

Linija kafe napitaka Grand Pleasure nastala je kao rezultat saradnje stručnjaka "Grand Kafe" sa vodećim evropskim proizvodjačem instant kafe, španskom kompanijom SEDA Solubles.  

Novosadski sajam biće i ove godine domaćin najveće sajamske priredbe u Jugoistočnoj Evropi sa više od 2.000 izlagača i proizvoda iz više od 60 zemalja sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: