Novi udar na Maska: Pokrenuta još jedna istraga

Tviter se našao pod istragom gradskih zvaničnika nakon žalbe da su radne prostorije pretvorene u spavaonice.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 08.12.2022.

09:48

Novi udar na Maska: Pokrenuta još jedna istraga
Foto: Depositphotos, Mactrunk

Jedan od zaposlenih rekao je za "Forbs" da od ponedeljka kancelarije imaju "skromne spavaće sobe sa dušecima, jednoličnim zavesama i ogromnim monitorima za video prisustvo u konferencijskoj sali".

"Gardijan" prenosi da promene deluju da su deo Maskovog plana o "radnom Tviteru", u kojem je on zahtevao od radnika da se pripreme za "duge radne sate visokog intenziteta", nakon što je otpustio skoro polovinu radne snage.

Međutim, list "San Francisko Hronikls" izvestio je da se kompanija nije prijavila za dozvolu da koristi deo zgrade u stambene svrhe.

Građevinska inspekcija San Franciska potvrdila je nekolicini medija da istražuje ovo pitanje, nakon što je dobila prijavu i da planira da poseti sedište kompanije.

"Moramo da se uverimo da se zgrada koristi u skladu sa propisima. Postoje različiti standardi za stambene zgrade, uključujući i za one koje se koriste kratkoročno. Ti standardi postoje da bi ljudi koristili prostor bezbedno", rekao je član građevinske inspekcije Patrik Hanan za "Vašington post".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: