Kilometarska kolona pred jednom benzinskom pumpom u BiH: Cene goriva sve objašnjavaju VIDEO

Vozači u Bosni i Hercegovini ovih dana su dočekali blagi pad cena goriva.

Izvor: B92

Utorak, 02.08.2022.

10:14

Kilometarska kolona pred jednom benzinskom pumpom u BiH: Cene goriva sve objašnjavaju VIDEO
Ilustracija: Shutterstock/Christian Mueller

Posebno specifična situacija zabeležena je u Brčkom gde se ispred jedne benzinske pumpe stvorila kilometarska kolona vozila, piše Klix.

Prema podacima Federalnog ministarstva trgovine, proteklih dana zabeležen je pad cena goriva koje se kreću od 3,15 do 3,60 konvertibilnih maraka (od 190,20 do 217.37 dinara).

Međutim, specifična situacija bila je u Brčkom, gde cena dizela, ali i benzina na jednoj benzinskoj pumpi sada iznosi 2,59 KM (156,39 dinara).

Upravo zbog toga, brojni Brčaci zaputili su se ka ovoj benzinskoj pumpi zbog čega se stvorila kilometarska kolona.

Inače, građani se nadaju da će uskoro biti zakazana nova sednica Doma naroda Parlamenta BiH koji bi u drugom čitanju trebao da usvoji izmene Zakona o akcizama, što bi značilo manje cene goriva za još 50 feninga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: