Vučić: "Rezultati su ono što ostaje" VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram profilu video o napretku Srbije u poslednjih nekoliko godina.

Izvor: B92

Petak, 21.01.2022.

13:40

Vučić:
Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

On je tom prilikom poručio: "Rezultati su ono što ostaje".

"Niko neće moći da sakrije činjenicu da je Srbija ekonomski napredovala, to ne možete da sakrijete. Nije Klinički centar u Beogradu izgrađen tek tako. Nije auto-put 'miloš Veliki' izgrađen zato što niko nije hteo 70 godina da ga gradi. Niko neće moći da izbriše činjenicu da smo u prethodnih nekoliko godina najviše novca uložili u Hram Svetog Save. Niko neće moći da izbriše činjenicu koje podigao spomenik Stefanu Nemanji, ko je dao i na čiju inicijativu ime Ulici heroja sa Košara", poručio je predsednik u videu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: