Raspisano; procenjena vrednost posla – preko 50.000 evra

Opština Bratunac raspisala je novi tender.

Izvor: B92

Petak, 14.01.2022.

14:29

Raspisano; procenjena vrednost posla – preko 50.000 evra
Foto: Marian Weyo/Shutterstock

Reč je o tenderu za izradu urbanističko-tehničkih uslova i glavnog projekta za buduću industrijsku i bescarinsku zonu u blizini novog mosta Bratoljub.

Prema podacima objavljenim na portalu javnih nabavki BiH procenjena vrednost ovog posla je 100.000 konvertibilnih maraka bez PDV-a, a zainteresovani za ovaj posao ponude mogu podneti do kraja januara.

Prema ranijim najavama, buduća bescarinska zona trebalo bi da bude izgrađena za 10,5 miliona konvertibilnih maraka a kroz zajedničko ulaganje Republike Srpske i Srbije.

Novi most Bratoljub, koji preko Drine povezuje Bratunac i Ljuboviju, sa integrisanim graničnim prelazom, otvoren je u novembru 2021. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: