U ponedeljak stižu pare

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da se za subvencije za prelazak na novi model fiskalizacije prijavilo 15.600 poreskih obveznika.

Izvor: Tanjug

Petak, 22.10.2021.

13:42

U ponedeljak stižu pare
Foto: Ministarstvo finansija

Dodao je da će isplata za njih početi u ponedeljak.

On je nakon potpisivanja ugovora sa dobitnicom stana u nagradnoj igri Uzmi račun i pobedi Anom Rmuš rekao da se neće čekati da istekne rok za prijavljivanje, već da će se obveznicima koji se prijave novac isplaćivati nedeljno.

Mali je naveo da će u subotu biti poslednje izvlačenje dobitnika u nagradnoj igri, a da će se kasnije videti da li će zbog novog modela fiskalizacije biti uvedena digitalna nagradna igra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: