Još para od države sledeće godine? Vučić: Verujem u septembru i oktobru

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je lepe vesti.

Izvor: B92

Utorak, 03.08.2021.

12:10

Još para od države sledeće godine? Vučić: Verujem u septembru i oktobru
Foto: TANJUG/STRAHINJA ACIMOVIC

On je, naime, tokom današnjeg obilaska Kliničkog centra Srbije, poručio da očekuje da će država davati novčanu pomoć građanima i sledeće godine - u septembru i oktobru.

"Kažu 'ako imate 300 miliona evra u budžetu, zašto ne date sad?' - pa dajemo sad, dajemo u septembru 50 evra, dajemo u novembru 30 evra, dajemo u decembru 20 evra, kao što smo davali 5.000 dinara krajem prošle godine kad nije bilo nikakvih izbora, pa povećali penzije kada nije bilo nikakvih izbora. Radili smo to i prethodne godine. Četiri godine zaredom to radimo", podsetio je Vučić.

Onda se, tvrdi, postavlja pitanje zašto se to radi baš sad.

"Pa radimo, radićemo i posle toga, radićemo, verujem, i u septembru i oktobru sledeće godine, očekujem izvanrednu sledeću, 2022. godinu", ocenio je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: