Od sada može i muzika: Evo kakvo će biti radno vreme restorana

Medijima se nakon završene sednice Kriznog štaba obratio dr Zoran Gojković.

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.06.2021.

17:45

Od sada može i muzika: Evo kakvo će biti radno vreme restorana
Foto: Depositphotos/duha127

Prema njegovim rečima, na sednici je doneta odluka da sve prodavnice, sve maloprodajne radnje, mogu da rade bez ograničenja vremena za rad, odnosno u redovnom radnom vremenu od 00 do 24 časa.

Osim toga, svi lokali koji su na otvorenom imaju neograničeno radno vreme. "Naravno mogu da rade samo uz poštovanje svih protivepidemijskih mera", dodao je Gojković.

Dakle, ugostiteljski objekti koji su na otvorenom nemaju ograničeno radno vreme, dok zatvoreni objekti rade do jedan sat iza ponoći, a uz to je dozvoljena i muzika uživo.

"Od sada može da bude i muzika u zatvorenim ugostiteljskim objektima, do jedan čas iza ponoći", rekao je Gojković, dodavši da ne treba sad da budemo previše "raskalašni" pa da ponovo dođemo u situaciju da imamo mnogo zaraženih.

On je istakao kompleksnost situacije u kojoj se mora imati u vidu da ekonomija ne može biti zanemarena, kao ni zdravlje građana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: