Teslin sajbertrak još nije u prodaji, a već dobio skupocen dodatak FOTO

Još nije u prodaji, ali Tesla Cybertruck Ilona Maska nabacio je još jedan dodatak, spreman za trenutak kada će se konačno naći na putu.

Izvor: B92

Sreda, 09.06.2021.

14:07

Teslin sajbertrak još nije u prodaji, a već dobio skupocen dodatak FOTO
Foto: Loki Basecamp/Ferrari Press Agency/Profimedia

Kanadsko-američka kompanija za prilagođavanje automobila Loki Basecamp upravo je najavila novu paletu prilagođenih dodataka za kampere pod nazivom Cybertruck Edition. Stvar se savršeno uklapa u ugaoni, privlačan stil Cybertrucka. Pretvara kamionet u ultimativno vozilo za odlazak bilo kuda.

Jedinica je posebno dizajnirana za ugaoni krevet. Tu su krovni nosač, spoljne fioke, solarni električni sistem i mogućnost korišćenja kao samostalnog skloništa.

"Uništavaš milione života, očekuj nas": Anonimusi razotkrili i upozorili Ilona Maska VIDEO

Ima izuzetno velika vrata za prostrani enterijer koji se sastoji od posebne niše za spavanje, čajne kuhinje, sudopere sa pločom za kuvanje, toaleta, kauča koji se može pretvoriti u drugi krevet...
Foto: Loki Basecamp/Ferrari Press Agency/Profimedia
Tu su i sistem za kontrolu temperature vazduha, različiti priključci i pametan sistem upravljanja energijom.

Kola, šortsevi za teretanu, tekila, kripto... A sada postaje - ugostitelj

Iz Lokija poručuju da će jedinica startovati sa cenom od 135.000 dolara. Sam Cybertruck bi trebalo da bude predstavljen u salonima 2022. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: