Penthaus, 119 soba, spa centar; Evo kako će izgledati novi hotel na Kopaoniku FOTO

Ugostiteljski brend "Vajsroj hotels end rizorts" (Viceroy Hotels & Resorts) iz Los Anđelesa uskoro će otvariti svoj prvi hotel na evropskom kontinentu.

Izvor: B92

Petak, 04.06.2021.

20:42

Penthaus, 119 soba, spa centar; Evo kako će izgledati novi hotel na Kopaoniku FOTO
Foto: Viceroy Kopaonik Srbija

U pitanju je rizort "Vajsroj Kopaonik Srbija" koji će biti otvoren 15. juna.

Hotel će, prema navodima medija, imati 119 soba i penthaus, ski-bar, restoran, spa-centar, tri sale za sastanke, biblioteku, spoljni džakuzi, dečji klub i ski-servis.
Karaman Suite; Foto: Viceroy Kopaonik Srbija
"Nakon izazovne godine koja je iza nas, ponosni smo što imamo priliku da poželimo dobrodošlicu našim prvim posetiocima. Otvaranje 'Vajsroj Kopaonik Srbija' hotela donosi potpuno novo iskustvo na domaćoj turističkoj sceni, obogaćeno novim životnim avanturama, lokalnim kulturnim identitetom, uz isticanje istinske lepote našeg nacionalnog parka. Želimo da dočekamo goste u sigurnom i autentičnom okruženju, i pružimo im priliku da uživaju u jedinstvenom 'Vajsroj' doživljaju i stvaranju dragocenih uspomena koje će ih inspirisati da se vraćaju na Kopaonik tokom cele godine", rekao je ranije Goran Kovačević, generalni direktor "Vajsroj Kopaonik Srbija" hotela.
Pique Ski Bar; Foto: Viceroy Kopaonik Srbija

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: