Divčibare dobijaju još jedan hotel: 4 zvezdice, restoran i spa-centar

Na planini Divčibare počela je gradnja hotelskog kompleksa Sanjar, koji će imati četiri zvezdice, a u njemu će se nalaziti restoran, kao i spa-centar.

Izvor: Tanjug

Sreda, 05.05.2021.

15:12

Divčibare dobijaju još jedan hotel: 4 zvezdice, restoran i spa-centar
Foto: Depositphotos/boggy22

“U prvoj fazi gradnje koja je počela pred kraj prošle godine gradi se restoran, koji će biti otvoren do Nove godine. Početkom sledeće godine počinju druga i treća faza u okviru koje će biti izgrađeni hotel i spa-centar, a završetak čitavog kompleksa se očekuje 2023. godine”, kaže projektant Vladimir Pošarac, objavila je Ekapija.

Jednospratni restoran sa pansionskom i vanpansionskom uslugom za 80 do 85 gostiju biće na površini oko 900 kvadratnih metara, a imaće kuhinju za pripremu hladnih i toplih jela, testa i poslastica, restoran sa šankom i separeom na spratu, kao i terasu.

Planirano je da hotel ima 28 soba i pet apartmana, dva lifta, aperitiv bar, menjačnicu, tri lokala (frizer, pedikir i butik) i kongresnu salu sa pretprostorom.

U prizemlju ovog hotela nalaziće se recepcija, bazen i džakuzi, a u suterenu sauna, tursko kupatilo, tepidarijum, slana soba i soba za masažu.

U suterenu je predviđeno da bude skijašnica sa zasebnim ulazom za goste i garaža sa devet parking mesta.

Kompleks će se grejati pomoću kotla na pelet sa postavljenim grejnim telima i cevnom mrežom u objektu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: