Zlatibor postao "zlatna koka"

Na 25. sednici Opštinskog veća opštine Čajetina utvrđen je predlog odluke o izmenama i dopunama Odluke o budzetu opštine Čajetina za 2021. godinu, rebalans I.

Izvor: B92

Nedelja, 25.04.2021.

14:07

Zlatibor postao
Foto: RINA

Time su utvrđeni prihodi i primanja sa prenetim sredstvima iz prethodne godine i rashodi i izdaci u iznosu od 2.917.000.000 dinara.

Ovim rebalansom budzeta, obim budzeta je povećan za 616 miliona dinara. Najveći iznos povećanja odnosi se na preneti suficit iz prethodne godine, kao i zbog dobijenih sredstava od Republike, dok su ostali prihodi budzeta uvećani za 53.563.000.00.

Kako piše Rina, Zlatibor je postao "zlatna koka" za opštinu Čajetina.

Članovi Opštinskog veća dali su saglasnost na izveštaje o radu finansijskim izveštajima Turističkoj organizaciji Zlatibor, Biblioteci "Ljubiša R. Đenić" i Sportskom centru "Čajetina", a prihvaćene su i izmene finansijskih planova JP "Gold gondola Zlatibor" i JKP "Vodovod -Zlatibor" Čajetina.

Opštinsko veće dalo je i saglasnost na Operativni plan odbrane od poplava za područje opštine Čajetina za 2021. godinu.

Utvrđen je i predlog odluke kojom će se ubuduće izjašnjavati korisnici komunalnih usluga o kvalitetu usluga. Usvojen je i veći broj rešenja o dodeli zemljišta po osnovu ispravke granica građevinskih parcela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: