Dodik najavio povećanje plata

Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik najavio je da će plate u određenim sektorima biti povećane već u maju.

Izvor: B92

Utorak, 13.04.2021.

18:24

Dodik najavio povećanje plata
Depositphotos/Ale_Mi

"Mislim da možemo izraziti zadovoljstvo da RS beleži dobro kretanje i najverovatnije ćemo već u maju doneti odluku o povećanju plata u zdravstvu, prosveti, policiji i učiniti pritisak na realni sektor da i on sam poveća plate radnicima. Zato smo spremni da zajedno razgovaramo s poslovnom zajednicom", naglasio je Dodik, prenose Nezavisne.

On je dodao da je, uprkos izazovima u vreme pandemije, Republika Srpska zabeležila dobre rezultate.

"Mislim da smo radili dobro kada smo preduzimali mere i omogućavali da naša ekonomija preživi. RS u prva četiri meseca bilježi dobre rezultate, naša pokrivenost uvoza izvozom je rekordnih 86 posto", istakao je Dodik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: