Dobila veliki popust: Madona kupila kuću poznatog pevača FOTO

Pevačica Madona kupila je kuću Hidn hils u Kaliforniji od pevača, tekstopisca i producenta čije je umetničko ime Vikend (The Weeknd).

Izvor: B92

Utorak, 13.04.2021.

09:47

Dobila veliki popust: Madona kupila kuću poznatog pevača FOTO
Foto: Profimedia

Rezidencija je bila oglašena na prodaju u junu 2020. po ceni od 25 miliona dolara, ali je od tada prošlo dosta meseci pa je morao da je proda znatno jeftinije.

To je Madoni omogućilo da sklopi bolju pogodbu i kupi je za 19,3 miliona dolara.

Nekretnina poseduje devet spavaćih soba i 11 kupatila, uz sedam spavaćih soba u glavnoj, i dve spavaće sobe u gostinskoj kući, ukupne površine 1.254 kvadrata.

Kuhinja s trpezarijom ima ne jedno već dva ostrva, dok dnevna soba ima kamin, šank i prozore od poda do plafona. Vinski podrum, osim regulisane temperature, ima i neobično osvetljenje, radna soba takođe poseduje kamin, a kuća ima i medijsku prostoriju sa svom opremom i malim delom za fitnes.

Garaža za pet vozila uređena je u disk- stilu sa led trakama u podu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: