Avio-kompanija najavila: Nova linija od Beograda do Abu Dabija

Wizz Air Abu Dhabi, najnovija nacionalna avio-kompanija Ujedinjenih Arapskih Emirata, najavila je danas novu liniju od Abu Dabija do Beograda.

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.04.2021.

14:09

Avio-kompanija najavila: Nova linija od Beograda do Abu Dabija
Foto: WIZZ AIR

Nova linija podrazumeva dva leta nedeljno, sredom i nedeljom, sa početkom 19. maja 2021. godine. Od 15. juna letovi će se obavljati utorkom i četvrtkom, saopšteno je iz kompanije.

Cena karata kretaće se od 5.289 dinara, a moći će da se kupe preko sajta ili mobilne aplikacije ove kompanije.

"Današnja najava potvrđuje našu dugoročnu posvećenost ponudi niskih cena karata u kombinaciji sa visokokvalitetnim iskustvom leta našim putnicima. Ova nova veza između glavnog grada Ujedinjenih Arapskih Emirata i Beograda će nastaviti da podstiče saobraćaj stvaranjem potražnje u korist ekonomske raznovrsnosti. Sa radošću iščekujemo putnike na letovima naše nove, zelene i ultra-efikasne flote, uz posebnu pažnju koju posvećujemo zdravlju i dobrobiti svojih putnika i posade", izjavio je Kis Van Šaik, generalni direktor kompanije Wizz Air Abu Dhabi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: