Oštro radnicima: "Otkazao sam tri sastanka zbog vas; Niste državni vrh, tu ste da radite" VIDEO

Ministar Tomislav Momirović nastupio je oštro pred radnicima tokom obilaska tunela Lipak na obilaznici oko Beograda.

Izvor: B92

Utorak, 23.02.2021.

08:05

Oštro radnicima:
Foto: TANJUG/STRAHINJA ACIMOVIC

"Otkazao sam tri sastanka zbog vas. Ko je vama dao pravo da pomerate rokove? Znači, pričali smo 15. aprila zadnji put kad smo se videli. To mislim i na vas i na Kineze. Je l' tako, direktore, jesmo tako pričali?", upitao je ministar prvog čoveka Puteva Srbije Zorana Drobnjaka.

Drobnjak je potvrdio da je 15. april dogovoren kao datum završetka radova. A onda mu je zazvonio telefon.

"Ugasite telefon, molim vas", napomenuo je ministar Momirović.

On je prisutnima poručio da ne daju sebi za pravo da rastežu rokove.

"Niste vi državni vrh, niste vi dogovorili poslove. Vi ste ovde da radite, dobro ste plaćeni, dobri ste partneri... Molim vas, do 15. aprila", naglasio je.

Obraćajući se Zoranu Drobnjaku, još jednom mu je poručio: "Direktore, nemojte da me razočaravate, nemojte da dozvoljavate to."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: