Vladimir Lučić novi generalni direktor kompanije Telekom Srbija

Nadzorni odbor kompanije Telekom Srbija imenovao je Vladimira Lučića za generalnog direktora te kompanije, saopšteno je iz te kompanije.

Izvor: B92

Sreda, 16.12.2020.

12:52

Vladimir Lučić novi generalni direktor kompanije Telekom Srbija
Foto: Telekom Srbija

Vladimir Lučić rođen je u Šapcu 1971. godine. Završio je Elektrotehnički fakultet u Beogradu i MBA studije po programu Univerziteta instituta Kurt Boš iz Švajcarske. Deo je tima Telekoma Srbije od osnivanja kompanije 1997. godine, sa manjim prekidima u periodu kada je radio i profesionalno se usavršavao u Švedskoj i Nemačkoj.

U Telekomu Srbije Lučić je, između ostalog, obavljao važne poslove na mestu direktora Mobilne telefonije Srbije od 2003. i direktora Direkcije za komercijalne poslove od 2008. godine, a na mesto generalnog direktora Telekoma Srbije dolazi sa pozicije izvršnog direktora M:tel Crna Gora i pozicije koordinatora za internet i multimediju Telekom Srbija grupe, navedeno je u saopštenju.

Lučić je na mestu generalnog direktora zamenio Predraga Ćulibrka, koji je tu funkciju obavljao duže od osam godina, saopšteno je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: