Više novca za javne investicije u Republici Srpskoj

Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da se u budžetu za narednu godinu planira znatno više sredstava na pozicijama javnih investicija

Izvor: Tanjug

Subota, 05.12.2020.

17:12

Više novca za javne investicije u Republici Srpskoj
Foto: Depositphotos, gyurma

Takođe, planirano je i više sredstava na pozicijama Kompenzacionog fonda Srpske. Sredstvima će se pomagati privredi i zdravstvenom sektoru.

Višković je u petak tokom konsultacija o budžetu i programu ekonomskih reformi za narednu godinu sa predstavnicima Konfederacije sindikata RS naveo da su budžetom planirane uštede koje se odnose na smanjenje materijalnih troškova institucija, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošcu, a prenosi Srpskainfo.

Predstavnici Konfederacije sindikata Srpske izneli su svoje predloge i sugestije na budžet i program ekonomskih reformi za narednu godinu.

Na sastanku je izraženo zadovoljstvo stepenom razumevanja izmedu socijalnih partnera i zajednicko opredeljenje da se nastave aktivnosti na poboljšanju statusa radnika u Republici Srpskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: