Dodatak za uspeh: Očuvanje poslovnih kontakata preduslov za dobar biznis

Pandemija koronavirusa u velikoj meri je izmenila uslove u kojima posluju preduzetnici, male i velike firme kako u svetu tako i u Srbiji.

Izvor: B92

Četvrtak, 05.11.2020.

11:37

Dodatak za uspeh: Očuvanje poslovnih kontakata preduslov za dobar biznis
Foto: Depositphotos/GaudiLab

Oni koji nude i prodaju robu i usluge, kao i oni koji ih traže i kupuju, sele se u proteklih šest meseci na internet, gde se sada odvija gotovo celokupna poslovna komunikacija.

Ipak, imejl i internet prezentacije često nisu dovoljni, a kako nema više službenih putovanja van zemlje, postavlja se pitanje koji je najefikasniji i ujedno najrentabilniji način da se ostane u kontaktu sa klijentima iz inostranstva ili poslovnim partnerima van Srbije.

Mnogima međutim nedostaje direktni kontakt sa poslovnim partnerima, na najjednostavniji način. Možda je ipak najlakše i najsigurnije direktno pozvati onoga ko vam treba. Ali to može papreno da košta, na duži rok, kod onih koji posluju sa inostranstvom.

Dobar način za povoljnije biznis razgovore sa inostranstvom su Međunarodni dodaci mts-a.

U zavisnosti od potreba, izaberite m:tel međunarodne minute ili dodatke InoRegion i InoGlobal.

M:tel međunarodni minut obuhvataju neograničene minute ka m:tel mrežama u Austriji, CG i BiH, dok InoRegion podrazumeva 50 minuta ka zemljama u regionu, dok InoGlobal ima dve varijante, InoGlobal 50 (50 minuta ka zemljama u inostranstvu) i InoGlobal 100 (100 minuta ka inostranstvu).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: