Kako izgleda kada Bil Gejts dođe na intervju za posao kod NBA zvezde? VIDEO

Bil Gejts je milijarder i tehnološka ikona, tako da je malo verovatno da će drugom najbogatijem čoveku na svetu uskoro biti potreban razgovor za posao.

Izvor: B92

Subota, 17.10.2020.

09:35

Kako izgleda kada Bil Gejts dođe na intervju za posao kod NBA zvezde? VIDEO
Foto: EPA-EFE,GIAN EHRENZELLER

Ipak, zahvaljujući NBA zvezdi Stefu Kariju, možemo da saznamo kako bi Gejts odgovorio na nekoliko osnovnih pitanja na intervjuu za posao, uključujući i opisivanje svojih snaga i slabosti, kao i to da kaže kakvu platu očekuje, prenosi Si-En-Bi-Si.

Kari je postavio intervju na Jutjub kao prvi deo svoje nove serije videa, nazvanom "State of Inspiration".

"Ne znam kada je bio poslednji put kada ste bili na intervjuu za posao", kaže Kari Gejtsu, ističući da "mnogo dece, uključujući i one koji su nedavno završili fakultete, pokušavaju da uđu na tržište rada", koje Kari opisuje kao "ekstremno nesigurne" zbog recesije koja je svet zatekla usled pandemije koronavirusa.

Kako je razgovor izgledao, pogledajte u nastavku:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: