Spremala se da proda nasleđen stan, pa u podrumu pronašla "blago u kovčegu"

Kovčeg sa 500.000 evra je u podrumu zgrade u Parizu pronašla žena koja je nasledila stan svoje majke, te imala nameru da ga proda.

Izvor: B92

Sreda, 30.09.2020.

16:05

Spremala se da proda nasleđen stan, pa u podrumu pronašla
Foto: Depositphotos, Reanas

"Nismo završili brojanje, ali ima negde između 500.000 i 600.000 evra u novčanicama od 500, 100 i 50 evra", otkrio je izvor za dnevni list "Le Parisien".

Žena u pedesetim nasledila je stan od svoje majke te preuzela radnje potrebne za prodaju nekretnine u otmenom 7. arondismanu, nedaleko od Marsovih polja i Ajfelovog tornja, piše list, prenosi Index.

Angažovala je agenciju za nekretnine radi procene vrednosti stana, a u sklopu priprema za prodaju u podrumu je pronađeno blago skriveno u kovčegu.

O tome je obaveštena policija, koja je pokrenula istragu. Angažovana je je finansijska policija specijalizovana za istraživanje pranja i falsifikovanja novca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: