Fond za inovacije ponudio vaučere vredne do 800.000 dinara

Fond za inovacionu delatnost pozvao je mikro, mala i preduzeća srednje veličine da od danas konkurišu za inovacione vaučere.

Izvor: Tanjug

Utorak, 29.09.2020.

13:38

Fond za inovacije ponudio vaučere vredne do 800.000 dinara
Foto: Depositphotos, uroszunic

Inovacioni vaučeri su finansijski podsticaj preduzećima kojima su potrebne usluge od naučnoistraživačkih oganizacija za rešavanje tehničkog i tehnološkog problema.

Oni su podsticaj za transfer naučnih, tehnoloških ili inovativnih usluga novih za preduzeća.

Inovacionim vaučerom se finansira do 60 procenata ukupnih troškova usluga a maksimalno do 800.000 dinara, ne uključujući PDV.

Rok za prijavu zainteresovanih za vaučere počinje od danas a dodela inovacionih vaučera će se odvijati po redosledu pristiglih prijava.

Fond navodi da se preko ovih vaučera podiže nivo inovativnosti proizvoda koji postaju konkurentniji na tržištu.

Novac za inovacione vaučere biće obezbeđen iz republičkog budžeta za ovu godinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: