Izraelski investitori zainteresovani za širenje poslovanja u Srbiji

Odlazeća Ambasadorka Izraela u Srbiji Alona Fišer Kam je rekla da izraelski investitori, uprkos situaciji, planiraju da ostanu i šire poslovanje u Srbiji.

Izvor: B92

Petak, 24.07.2020.

16:10

Izraelski investitori zainteresovani za širenje poslovanja u Srbiji
Foto: Depositphotos, AndreyPopov

Ona je navela da posebnu mogućnost za unapređenje saradnje vidi u oblasti IT sektora, inovacija, životne sredine i turizma.

Ambsadorka Fišer Kam je danas tokom oproštajne posete predsednici Vlade Anom Brnabić, govoreći o ekonomskoj saradnji, ocenila da sve više kompanija u Izraelu shvata potencijal ovog regiona, pre svega Srbije, za koju Izrael vezuju zajednička istorija i prijateljstvo između dva naroda, prenosi eKapija.

Brnabić je ovom prilikom istakla da odnosi dveju zemalja beleže stalan napredak kroz politički dijalog i ekonomsku saradnju, navodi se u saopštenju Vlade Srbije.

Ona je dodala da je podrška prijateljskih zemalja od izuzetnog značaja u teškim trenucima, što je istorija i pokazala, kao i da su jedinstvo i međudržavna saradnja izuzetno važni u situaciji globalne pandemije sa kojom se trenutno suočavamo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: