Kako uštedeti, a ne narušiti kvalitet biznisa?

Pandemija koronavirusa posebno je pogodila poslovanje manjih firmi, koje zbog toga na različite načine pokušavaju da uštede.

Izvor: B92

Sreda, 08.07.2020.

15:08

Kako uštedeti, a ne narušiti kvalitet biznisa?
Foto: Depositphotos/GaudiLab

Naravno, to ne sme ići nauštrb kvaliteta usluge ili proizvoda, a treba imati u vidu i specifičnosti poslovanja u svetu zahvaćenom epidemijom.

Tako je u prvom tromesečju ove godine elektronska trgovina u Srbiji zabeležila rast od oko 48 odsto. Prema podacima NBS, u tom periodu obavljeno je 3,9 miliona transakcija kupovine roba i usluga platnim karticama i elektronskim novcem na internetu u svim valutama.

Zbog svega toga su internetske i telefonske veze postale srž svakog biznisa, na njima se u ovo vreme retko štedi – ali ipak može da se uštedi, bez gubitka na performansama!

Naime, od prošle nedelje mts ima u ponudi novi paket za poslovne korisnike – BizDuo. U pitanju je kombinacija fiksne telefonije i interneta. Ova dva servisa jeftinija su u paketu nego odvojeno, a pored toga uz paket se ostvaruju i mnoge druge pogodnosti: 3 meseca po 1 dinar, tablet za 1 dinar, fiksni telefon na korišćenje, besplatan razgovor ka fiksnim i mobilnim brojevima u mts mreži, kao i m:tel mrežama u BiH, CG i Austriji.

Na taj način, bez gubitka u kvalitetu poslovanja, mogu se uštedeti značajna sredstva koja će se uložiti negde drugde, što može biti ključno za kompaniju u uslovima korona-krize.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: