U Sarajevu se uskoro otvara jedan od najvećih tržnih centara u regionu

U sarajevskoj Opštini Novi Grad će uskoro biti otvoren najveći tržni centar kompanije "Bingo" u Bosni i Hercegovini, jedan od najvećih u regionu.

Izvor: B92

Nedelja, 05.07.2020.

13:55

U Sarajevu se uskoro otvara jedan od najvećih tržnih centara u regionu
Foto: Depositphotos/pressmaster

U pitanju je poslovni objekat čija namena je trgovina, kultura i zabava.

Nalazi se u ulici Džemala Bijedića u Sarajevu i prostire se na 44.584 kvadratna metra. Sam objekat zauzima 21.600 metara kvadratnih, a ostalih 17.400 metara kvadratnih je predviđeno za spoljni parking sa 294 parking mesta i zelenu površinu, piše portal Kliks. Zajedno sa spoljnim parkingom će biti ukupno 724 mesta za automobile.

Sastoji se od podruma i prizemlja. U prizemlju će se nalaziti hipermarket površine 10.700 kvadratnih metara, restoran sa galerijom i terasom te ostali poslovni prostori, kulturni i zabavni sadržaj.

Načelnik Opštine Novi Grad Semir Efendić kazao je da je veliki uspeh za manje od godinu napraviti objekat takve veličine, prenosi portal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: