"Crna Gora će učiniti sve da se što pre uspostavi avio-saobraćaj sa Srbijom"

Prvi avion nakon gotovo tromesečne pauze izazvane pandemijom koronavirusa sleteo je na tivatski aerodrom iz Dizeldorfa.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 02.07.2020.

16:18

Foto: Depositphotos, 3dmentat

Nakon ovoga je avion crnogorske avio kompanije Montenegro erlajns poleteo za Hanover, a direktor tivatske vazdušne luke Radovan Marić veruje da će Crna Gora učiniti sve da se, štiteći zdravlje svojih građana, što pre uspostavi avio saobraćaj sa Srbijom.

Marić je rekao da postoje najave da će i dalje biti letova za Dizeldorf, a da je letove za Varšavu od 5. jula najavila i poljska kompanija Lot, a za 19. jul za Luksemburg kompanija Lukser.

Značajan iskorak, kaže, bio bi da se uspostavi avio saobraćaj sa Beogradom Montenegro erlajnsa i Er Srbije što bi učinilo ukupan ambijent sasvim drugacijim i oživelo sadašnju sliku koja se viđa na aerodromima, prenosi CdM.

Marić je za Skala radio rekao da je iluzorno pomisliti na angažovanje sezonskih radnika na tivatskom aerodromu, što je bila praksa ranijih godina u vreme i u jeku turističke sezone, te da do juče ni stalno zaposleni nisu bili uposleni i tek od juče su počeli svoj puni radni angažman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: