Prodaje se zemljište na Novom Beogradu: Početna cena 333 miliona dinara

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda oglasila je prodaju građevinskog zemljišta u svojini Grada Beograda, putem javnog nadmetanja.

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.06.2020.

11:44

Prodaje se zemljište na Novom Beogradu: Početna cena 333 miliona dinara
Foto: Depositphotos, STELLANOVA

Predmet otuđenja, kako se navodi, je građevinsko zemljište u Bloku 53 na Novom Beogradu, površine 31.525 metara kvadratnih. Početna cena po kvadratu iznosi 10.575 dinara, što za celokupnu površinu iznosi 333,3 miliona dinara.

Parcela, inače, prema Planu detaljne regulacije za područje privredne zone Autoput, pripada celini namenjenoj za privredne delatnosti i privredne zone, prenosi eKapija.

Prijave za učešće u postupku javnog nadmetanja dostavljaju se najkasnije do 30. jula, dok će se javno nadmetanje održti narednog dana u 11 sati u prostorijama Direkcije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: