Počeo sa radom prvi bankomat za vozače "drive up"

Bankomat za vozače "drive up", prvi takve vrste u mreži Banke Poštanska štedionica, predstavljen je danas u SC "25. maj- Milan Gale Muškatirović" na Dorćolu.

Izvor: B92

Četvrtak, 11.06.2020.

13:31

Počeo sa radom prvi bankomat za vozače
Foto: Tanjug. Dragan Kujundzic

Takođe, u okviru ovog sportskog objekta na šetalištu pored reke postavljen je još jedan bankomat i pametna klupa.

Reč je o zajedničkom projektu Sportskog centra "25 maj" i Banke Poštanska štedionica, a direktorka Sektora za platne kartice i digitalno bankarstvo Jelena Sekulović rekla je da lokacija nije slučajno odbrana već zbog toga što se radi o uređenom šetalištu u centru grada, koje važi za atraktivnu lokaciju i privlači veliki broj građana.

Odnedavno usluge banke dostupne su i u dve mobilne ekspoziture po čemu je ta banka jedinstvena na ovom tržištu.

Jedna od njih je postavljena ispred SC "25. maj", a u njoj korisnici mogu da obave sve vrste usluga kao u bilo kojoj drugoj ekspozituri.

U sklopu kombija je i bankomat, a mreža te banke od danas broji ukupno 532 bankomata.
Foto: Tanjug, Dragan Kujundzic
Digitalizacija podrazumeva unapređenje i uvođenje novih usluga, rekla je Sekulović i dodala da je nov sistem plaćanja NBS IPS QR kodom nešto na šta su ponosni budući da je reč o tehnički najnaprednijem rešenju, kako u Srbiji, tako i Evropi.

Direktor SC "25. maj- Milan Gale Muškatirović" Jovan Knežević rekao je da će od danas svim vozačima praktično biti omogućeno da ispred tog sportskog objekta priđu automobilom i sa tog bankomata podignu novac, obave menjačke poslove, što do sada nisu imali mogućnist da urade.

Na šetalištu sportskog centra postavljena je i pametna

Na klupi je ugrađeno osam USB punjača za mobilne telefone, bežični punjač za mobilne telefone i ruter za bežični internet.

LED rasveta se uključuje tokom noći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: