Er Srbija ponovo leti iz Niša i Kraljeva: Prvo prema ovim destinacijama

Er Srbija posle dobijanja odobrenja od Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, ponovo pokreće letove iz Niša i Kraljeva.

Izvor: B92

Petak, 29.05.2020.

10:51

Er Srbija ponovo leti iz Niša i Kraljeva: Prvo prema ovim destinacijama
Foto: Depositphotos, todordinchev

Planirano je da Er Srbija letove iz Niša počne da obnavlja od 16. juna, dok će avioni srpske nacionalne avio-kompanije iz Kraljeva leteti počev od 30. juna 2020. godine, saopštio je nacionalni avio-prevoznik.

U periodu između 16. i 30. juna iz Niša će biti ponovo pokrenute linije do Frankfurta (Han) i Nirnberga, dok će se posle 1. jula leteti i do Hanovera, Salcburga i Tivta. Kada je reč o Kraljevu, od 30. juna se planira obnova letova do Beča. Tačan red letenja i nedeljne frekvencije biće uskoro objavljen na airserbia.com, saopšteno je.

"Stekli su se uslovi da postupno obnovimo letove iz Niša i Kraljeva. To je sjajna vest za naše putnike iz južne i jugozapadne Srbije, koji su tu novost željno iščekivali. Tokom protekla dva i po meseca, neprekidno su nam postavljana pitanja u vezi sa tim kada ćemo obnoviti saobraćaj iz ta dva grada. Za sve nas u Er Srbiji je veliko zadovoljstvo što mogu da potvrdim da obnavljamo letove od 16. juna iz Niša i od 30. juna iz Kraljeva. Vrlo brzo će moći ponovo da se sretnu dugo razdvojeni članovi porodica i prijatelji, a za njima će svakako krenuti i poslovni ljudi i turisti", rekao je Dankan Nejsmit, generalni direktor Er Srbije.

On je dodao da će se na obnovi letova do drugih destinacija do kojih se letelo iz Niša i Kraljeva raditi tokom narednog perioda, uz pažljivo praćenje situacije i sagledavanje svih faktora, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: