Od ponedeljka nova cena karata u autobusima GSP-a

U autobusima GSP-a od ponedeljka 25. maja će početi da se primenjuje novi cenovnik koji omogućava jeftiniji javni prevoz stanovnicima prigradskih naselja.

Izvor: 021

Petak, 22.05.2020.

17:00

Od ponedeljka nova cena karata u autobusima GSP-a
Foto: Depositphotos, manifeesto_v

U urbanom delu Novog Sada cene će ostati iste.

Prema novom cenovniku, karta u autobusu u prvoj zoni ostaje 65 dinara, a u svim ostalim zonama će biti 110 dinara, prenosi portal 021.

Izmena zonsko-tarifnog sistema je i to da su pojedina naselja prešla u nižu zonu, odnosno druga zona je cela prešla u prvu zonu, a treća u drugu zonu, i tako dalje.

Ove promene su dovele i do smanjenja cena mesečnih markica za skoro sve stanovnike svih prigradskih naselja.

Sada u prvu zonu spadaju Novi Sad, Petrovaradin, Sremska Kamenica, Šangaj, Adice, Popovica, Paragovo, Novi Ledinci, Bukovac, Tekije, Rumenka, Veternik, Rimski Šančevi i Pejićevi salaši, u drugoj zoni su Stari Ledinci, Kać i Futog, u trećoj Budisava, Čenej, Kisač i Begeč, dok u četvrtu zonu spadaju Stepanovićevo i Kovilj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: