Zajedno kroz krizu - anketa za privrednike

Privredna komora Srbije, u saradnji sa USAID-ovim Projektom saradnje za ekonomski razvoj, pokrenula je anketu za privredu "Zajedno kroz krizu".

Izvor: Tanjug

Petak, 27.03.2020.

12:23

Zajedno kroz krizu - anketa za privrednike
: FotoDepositphotos, Feverpitch

Anketa je posvećena ekonomskim aspektima krize prouzrokovane pandemijom koronavirusa i uticaju koji trenutna situacija u Srbiji ima na poslovanje.

Privredna komora Srbije i USAID-ov Projekat pozvali su preduzeća da u što većem broju učestvuju u istraživanju jer će, kako se navodi u obaveštenju na sajtu PKS, odgovori poslovne zajednice pomoći da se dobije jasnija slika stanja i detektuju svi izazovi sa kojima je privreda suočena zbog pandemije novog koronavirusa.

"Učešćem u anketi privrednici će pružiti važan doprinos našim nastojanjima da identifikujemo postojeće stanje i što kvalitetnije formulišemo predlog aktivnosti i mera koje svi učesnici na tržištu, počev od države, udruženja, poslovnih asocijacija do nevladinih organizacija i preduzetnika, treba da preduzmu, kako bi se efekti zdravstvene krize što manje odrazili na privredu", objašnjavaju u PKS.

Anketu privrednici mogu da peuzmu na sajtu Privredne komore Srbije.

"Želimo i da se pripremimo i za 'dan po okončanju krize', da što pre povratimo vitalnost poslovnih subjekata", poruka je PKS i USAID-ovog Projekta saradnje za ekonomski razvoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: