Tončev posle reakcije predsednika: Zadržaćemo sve radnike

Vlasnik hotela Nais Ivica Tončev kaže da će hotel, uprkos ekonomskim gubicima koji predstoje, sve radnike zadržati na platnom spisku dok traje vanredno stanje.

Izvor: Tanjug

Utorak, 24.03.2020.

14:15

Tončev posle reakcije predsednika: Zadržaćemo sve radnike
Foto: Tanjug/DIMITRIJE NIKOLIC

U saopštenju dostavljenom medijima Tončev navodi da su tu odluku doneli nakon reakcije predsednika Srbije, ali i, kako kaže, svesni ozbiljnosti situacije u kojoj se nalazi Srbija.

"Odlučili smo da sačuvamo sve svoje radnike i njihove porodice da bismo uživali u vremenu koje dolazi nakon pobede nad koronavirusom. Ovo teško vreme zahteva solidarnost svih nas i mi želimo da pokažemo da ćemo uvek biti uz Srbiju. Nastavićemo zajednički borbu protiv korona virusa i ekonomskih posledica koje je izazvao i pobedićemo", naveo je Tončev.

On se u saopštenju koje je dostavio medijima u ime vlasnika i menadžmenta hotela “Nais” izvinjava predsedniku Vučiću, ali i radnicima koji su se uznemirili zbog mogućnosti da izgube svoja radna mesta.

Ranije danas, predsednik Vučić je na profilu “Budućnostsrbijeav” na Instagramu napisao da hotel “Nais” u vlasništvu Ivice Tončeva neće imati podršku države jer je otpustio 60 odsto zaposlenih.

Istovremeno, Vučić je ponovio molbu poslodavcima da čuvaju svoje radnike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: