Vučić: Hotel Nais otpustio 60 odsto radnika; Neće imati apsolutno nikakvu podršku države

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom instagram nalogu buducnostsrbijeav povodom otpuštanja radnika hotela Nais.

Izvor: B92

Utorak, 24.03.2020.

11:50

Vučić: Hotel Nais otpustio 60 odsto radnika; Neće imati apsolutno nikakvu podršku države
Foto: Depositphotos/kalinovsky

"Kako saznajem, hotel Nais u vlasništvu Ivice Tončeva otpustio je 60 posto radnika", napisao je predsednik Srbije na Instagramu.

"To je njegovo pravo, ali zbog toga neće imati apsolutno nikakvu podršku države Srbije. Još jednom molim poslodavce da čuvaju svoje radnike", napisao je Vučić.

Naime, predsednik Srbije je sinoć u obraćanju naciji rekao da na pomoć države mogu da računaju samo oni koji ne budu otpuštali ljude.

On je tom prilikom najavio veliki program mera za pomoć privatnom sektoru koji je najviše pogođen padom privrednih aktivnosti zbog epidemije koronavirusa i uvođenja vanrednog stanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: