Više kanala i za gledaoce koji televiziju gledaju preko obične antene

Telekom Srbija i JP Emisiona tehnika i veze omogućili su onima koji televiziju prate putem obične antene da gledaju veći broj kvalitetnih kanala bez naknade.

Izvor: B92

Utorak, 17.03.2020.

17:25

Više kanala i za gledaoce koji televiziju gledaju preko obične antene
Foto: Depositphotos/REDPIXEL

Pored kanala sa nacionalnom i regionalnom frekvencijom, koje su do sada mogli da gledaju, obezbedili su da od danas gledaoci uživaju i u programu nova 22 TV kanala poput Arene Sport, Agro TV, Kitchen TV i različitih filmskih i serijskih kanala, saopšteno je iz Telekoma Srbije.

Na ovaj način će, prema procenama, u više od 200.000 domaćinstava stići novi TV sadržaj, što će makar u određenoj meri vreme koje ćemo zbog koronavirusa provoditi u kućama i pred malim ekranima učiniti lakšim i pružiti dodatnu razonodu i zabavu.

U narednim danima uključiće još dodatna dva izuzetno zanimljiva kanala, najavljuju iz Telekoma.

Gledaocima će svi kanali koje od danas mogu da prate bez dodatne naknade biti dostupni tokom trajanja vanrednog stanja izazvanog epidemijom koronavirusa.

Dodatne informacije možete naći na sajtu Telekom Srbija i JP ETV www.mts.rs i www.etv.rs, saopšteno je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: