Ugovorili poslove u vrednosti od 75 milona evra

Sistem Energoprojekt ugovorio je nove poslove u zemlji i inostranstvu u ukupnoj vrednosti od 75 miliona evra, objavljeno je na sajtu Beogradske berze.

Izvor: B92

Petak, 28.02.2020.

11:21

Ugovorili poslove u vrednosti od 75 milona evra
Foto: Depositphotos, VadimVasenin

Energoprojekt Visokogradnja biće generalni izvođač radova za rekonstrukciju republičkog stadiona u Siktivakaru u Rusiji.

Vrednost ugovora u kome je investitor Republika Komi je 35 miliona evra, a rok za realizaciju projekta je januar 2021. godine.

Ista kompanija biće generalni izvođač radova vrednih 22 miliona evra na izgradnji poslovne zgrade Delta Headquarter u Beogradu, a rok za realizaciju je 15 meseci. Investitor je NBGP Properties iz Beograda. Rok za realizaciju je 15 meseci.

Konzorcijum firmi Energoprojekt Visokogradnja, Energoprojekt Oprema i Empex zaključili su i ugovor za izgradnju zgrade aneksa Centra kontrole letenja u Beogradu. Investitor je Kontorla letenja Srbije i Crne Gore, izgradnja aneksa sa tornjem koštaće 17,5 miliona evra a rok za realizaciju je 18 meseci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: