Nova linija do BiH: U nedelju prva vožnja od Beograda do Zvornika

Društvo za železnički prevoz putnika "Srbija voz" uvodi od nedelje, 15. decembra, novu liniju Beograd - Zvornik.

Izvor: B92

Subota, 14.12.2019.

10:30

Nova linija do BiH: U nedelju prva vožnja od Beograda do Zvornika
Foto: Depositphotos, ArturVerkhovetskiy

Kako je saopćeno iz "Srbija voza", polazak iz Beograda je u 14:02, a dolazak u Zvornik u 18:14 sati. Iz Zvornika za Beograd polazak je u 7:20 sati, a dolazak u Beograd u 11:46. Na ovoj liniji će se saobraćati svakog dana.

Ranije su postojale željezničke linije iz Beograda za Sarajevo i Banju Luku, ali su ukinute. "Željeznice FBiH" ukinule su liniju Sarajevo - Beograd 2012. godine, kada su i "Željeznice Republike Srpske" ukinule voz na relaciji Banja Luka - Beograd, prenosi Klix.

Nekada je postojala i linija na relaciji Šid (Srbija) - Bijeljina (BiH) na kojoj je vozio stari šinobus. Ova linija ukinuta je za prevoz putnika 2005. godine, koja je nakon toga radila još kratko samo za teretni saobraćaj.

"Željeznice FBiH" i RS objavile su novi red vožnje koji stupa na snagu u noći sa 14. na 15. decembar, po čemu se vidi da se vožnja obavlja samo unutar granica BiH.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: