Vlahović: Kopaonik biznis forum od 1. do 4. marta

Predsednik Saveza ekonomista Srbije Aleksandar Vlahović najavio je da će predstojeći Kopaonik biznis forum biti održan od 1. do 4. marta sledeće godine.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 12.12.2019.

09:00

Vlahović: Kopaonik biznis forum od 1. do 4. marta
Foto: Tanjug/ Andrija Vukeliæ

Vlahović je dodao da će na njemu učestvovati i stručnjaci iz inostranstva.

Vlahović je na svečanosti u Savezu ekonomista Srbije naveo da će prvog dana foruma na Kopaonik doći evropska komesarka za inovacije, nauku, razvoj i kulturu Marija Gabrijel, a drugog dana profesor sa Politehničkog instituta u Milanu Marko Tajš, koji je i direktor "Kompetens centra" i na čelu haba koji je prošle godine od strane Evropske unije ocenjen kao najbolji u Evropi.

"On će nam preneti iskustva kako industurija 4.0, preko "Kompetens centra", spaja sa jedne strane privredu, a sa druge strane nauku", rekao je sinoć Vlahović i dodao da će na Kopaonik biznis forumu biti i gosti iz raznih organizacija.

Savez ekonomista Srbije sinoć je dodelio povelje za izuzetnost u oblasti ekonomske teorije i poslovne ekonomije istaknutim pojedincima i nagrade najboljim studentima ekonomskih fakulteta u Srbiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: