Nova investicija u Juhoru: Udvostručeni kapaciteti za proizvodnju fermentisanih kobasica

Mesna industrija Juhor proširila je svoj proizvodni pogon u Jagodini, čime je udvostručila kapacitete za proizvodnju fermentisanih kobasica.

Izvor: B92

Ponedeljak, 09.12.2019.

14:48

Nova investicija u Juhoru: Udvostručeni kapaciteti za proizvodnju fermentisanih kobasica
Foto: Yuhor

Izgradnjom novog objekta i adaptacijom postojećeg, proizvodni pogon povećan je za 3.000 metara kvadratnih. U novom pogonu instalirana je oprema vodećih nemačkih i engleskih proizvođača (K+G-Wetter, Vemag Anlagenbau, Multivac, Loma Systems), a instalirane su i nove komore za dimljenje i zrenje proizvoda, kao i linije za vakuum i slajs pakovanja

“Kao jedna od vodećih industrija u ovoj oblasti, prioritet vidimo u kvalitetu koji nudimo potrošačima, zato neprekidno ulažemo u unapređenje proizvodnje. Ovo ulaganje, vredno 6 miliona evra, donosi nam ne samo povećanje kapaciteta, već i proširenje asortimana i dodatnu kontrolu celog procesa proizvodnje”, kaže Dragan Miladinović, generalni direktor Juhora.

Tradicija Juhora traje još od 1902. godine, a od 2004. deo je kompanije Delta holding. Juhor je razvio i sopstvenu maloprodajnu mrežu, pod imenom Juhor dućan, koju čine 52 objekta širom Srbije.
Foto: Yuhor

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: