Ako ste naručili nameštaj i belu tehniku, samo u ovom terminu može da vam se dostavi roba VIDEO

U Beogradu je danas stupila na snagu Odluka o dostavi.

Izvor: B92

Nedelja, 01.12.2019.

10:52

Ako ste naručili nameštaj i belu tehniku, samo u ovom terminu može da vam se dostavi roba VIDEO
Foto: Depositphotos, polovinkina.le@gmail.com

Ona predviđa da će ubuduće snadbevanje radnji i restorana moći da se obavlja samo između 20 sati uvece i sedam sati ujutru.

Dostava vozilima mora biti završena do sedam sati ujutru. Gradski čelnici upozoravaju da više neće biti moguća dostava sa sabraćajnica i trotoara već parking mesta ili ukoliko neko ima svoje dvorište.

Glavni razlog ovakve mere je funksionisanje gradskog prevoza.

Osim zaposlenih u uslužnim objektima, kako će ovo funkcionisati, pitaju se i stanari zgrada koje nemaju svoj parking. Šta ako naruče belu tehniku ili nameštaj, da li će isporuku moći da očekuju samo u tim terminima, istražuje Prva TV.

"Stanari će unapred morati da planiraju kupovinu nameštaja i bele tehnike. Žitelji zgrada koje nemaju svoje parkinge, moraće da preuzmu robu u terminu između 20 do 22 časa. I za to imaju svega 15 minuta" kaže Đorđe Aleksić, profesionalni upravnik.

Prema njegovim rečima, veliki problem će biti za stanare koji žive u centru grada. Jer veliki broj zgrada nema svoj parking.

Više u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: