"Kralj banana" osnovao avio-kompaniju: Namerava da preuzme propalog slovenačkog giganta

Preduzetnik Izet Rastoder, koga zovu "kraljem banana", osnovao je avio-kompaniju Er Adrijatik i namerava da kupi dva aviona, piše slovenački list Finance.

Izvor: B92

Utorak, 19.11.2019.

09:17

Foto: Epa, Antonio Bat

Time je isticanje njegovog imena na listi kandidata za kupovinu imovine propalog slovenačkog avio-prevoznika Adrija Ervejza dobilo i svoje razjašnjenje, ocenjuje list.

Naime, on je, kako su ranije izvestili slovenački mediji, jedan od pet ponudjača za kupovinu imovine Adrija Ervejza, a podneo je i zahtev za dobijanje certifikata za komercijalne letove.

Tako Rastoder nakon banana, projekata u sektoru nekretnina i prerade otpada ulazi i u posao vazdušnog saobraćaja, prenosi portal Indikator.ba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: