Blumberg ulaže 100 miliona dolara u reklame protiv Trampa

Milijarder Majkl Blumberg koji se nedavno pridružio predsedničkoj trci u SAD planira da potroši 100 miliona dolara na reklame protiv Donalda Trampa.

Izvor: B92

Subota, 16.11.2019.

09:45

Blumberg ulaže 100 miliona dolara u reklame protiv Trampa
Foto: Epa/SHAWN THEW

Kako prenose mediji, kampanja će početi u ključnim državama, Arizoni, Mičigenu, Pensilvaniji i Viskonsinu, četiri države koje bi mogle biti neodlučne između demokrata i republikanaca i stoga ključne za pobedu na predsedničkim izborima.

On sam pritom neće biti prisutan u digitalnim reklamama usmerenim protiv aktuelnog predsednika SAD. Njega Blumberg, nekadašnji gradonačelnik Njujorka, opisuje kao "egzistencijalnu pretnju po državu", prema rečima njegovog portparola.

Blumberg je prošle nedelje objavio da će učestvovati na primarnim izborima unutar Demokratske partije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: