Investirali dva miliona evra: CarGo nabavio 50 novih tojota

Aleksandar Vučić, predsednik Udruženja građana "CarGo", predstavio je danas 50 novih tojota.

Izvor: B92

Petak, 27.09.2019.

10:45

Investirali dva miliona evra: CarGo nabavio 50 novih tojota
Foto: CarGo/Dušan Leonovski

Time je zatvoren prvi investicioni ciklus ulaganja u flotu u vrednosti od dva miliona evra, saopšteno je iz tog udruženja.

"Pre godinu dana počelo je ulaganje u CarGo flotu kako bismo članovima Udruženja pružIli maksimalan komfor, udobnost I bezbednost i danas ta flota broji gotovo 200 automobila", rekao je Vučić.

On je istakao da je najveća vrednost za Beograd i za Srbiju što svaki automobil znači minimum dva nova radna mesta, čime je za mesec dana upošljeno više od 300 ljudi.

Vučić je kazao da je na današnji dan ukupan broj uposlenih članova 4.250 koji pružaju usluge inovativne pomoći na putu drugim članovima. "Ulaganje je počelo kupovinom 20 hibridnih tojota koje su bile mali korak na velikom putu kome svedočimo danas. U prethodnih godinu dana prošli smo mnogo izazova zajedno – od zabrana, pretnji, nasilja, maltretiranja, progona – ali smo zahvaljujući ljudima, članovima našeg udruženja, ali i građanima danas sa vama i sa ponosom predstavljamo naše nove, zajedničke uspehe i dostignuća", istakao je Vučić.

Predsednik Udruženja "CarGo" je dodao i da broj članova Udruženja raste iz dana u dan, kako onih koji koriste inovativnu pomoć na putu, tako i onih koji žele da pruže ovu uslugu drugim članovima, zbog čega danas Udruženje broji više od 650.000 članova, navodi se u saopštenju.

On je dodao da se prvi investicioni ciklus zatvara simbolično, kupovinom tojota, ali je najavio da će vrlo brzo nastaviti sa investicijama i u Srbiji i Beogradu.

"Naša filozofija je ‘Partnerstvom do posla i do razvoja Srbije’. Verujemo da ćemo ovakvim načinom poslovanja podići nivo poslovanja ostalih kompanija i Udruženja u Srbiji, kako bismo građanima pružili što kvalitetniju uslugu", rekao je Aleksandar Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: