Mihajlovićeva: Sve spremno za puštanje Koridora 11 u saobraćaj

Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović obišla je danas trasu Koridora 11 od Obrenovca do Ljiga i sastala se s predstavnicima izvođača na ovoj deonici.

Izvor: B92

Utorak, 13.08.2019.

12:24

Mihajlovićeva: Sve spremno za puštanje Koridora 11 u saobraćaj
FOTO: Ministarstvo graðevinarstva, saobraæaja i infrastrukture

Mihajlovićeva je ponovila svima koji učestvuju u izgradnji ovog auto-puta koliko su za Srbiju važni završetak i puštanje u saobraćaj deonice Obrenovac-Čačak.

"Nema ništa lepše od toga da se grade putevi. Danas sam tu da proverim dokle se stiglo sa izvođenjem radova i da se uverim da će sve biti spremno za puštanje auto-puta u saobraćaj u nedelju. Ministarstvo je tu, kao i do sada, da vam pruži neophodnu podršku", rekla je Mihajlovićeva, navodi se u saopštenju iz njenog kabineta.

Džang Đenčao, generalni direktor firme "Čajna Šandong" ogranka za Srbiju, izvestio je potpredsednicu vlade o dinamici radova.

"Kao što ste mogli da vidite prolazeći trasom, svi radovi su u završnoj fazi. Radimo na postavljanju ograde, zvučnih zidova i horizontalne signalizacije. Uporedo se radi na košenju trave i čišćenju trase. Poštovana potpredsednice, uveravam vas da će sve biti spremno za saobraćaj i pre nedelje", rekao je Đenčao.

Deonica Obrenovac-Preljina duga je 103 km i biće svečano puštena u saobraćaj, u prisustvu predsednika Republike Aleksandra Vučića, u nedelju, 18. avgusta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: